Stage bij KijkMijnHuis

We zijn op zoek naar enthousiaste en pro-actieve stagiair(e)s.

In onze groep bedienen we > 3000 bedrijven met onze innovatieve software oplossingen. Dit doen wij met een hecht team van professionals en in-house IT + een intensief partner en leveranciers netwerk. Als jonge snel groeiende organisatie zijn wij altijd opzoek naar enthousiaste en pro-actieve stagiair(e)s. Wij geloven namelijk heilig in de wisselwerking die stageplekken kunnen opleveren.

Jij als stagiaire kan ons voorzien van een frisse blik op onze business en gewoontes, wij delen vervolgens graag onze ervaringen en diverse disciplines die we in huis hebben met jou. Wij bieden stage plekken in de onderstaande vier onderdelen van ons bedrijf:

Sales

Is sales jouw ding? Schrikt telefonische klant benadering jou niet af? Kan je goed luisteren? Vind je klanttevredenheid het belangrijkste wat er is voor een bedrijf? Dan is een stage op onze sales afdeling echt iets voor jou! Je zult begeleidt worden door enthousiaste collega’s die jou de fijne kneepjes van het sales vak zullen bij brengen. Solliciteer door je motivatiebrief + CV te mailen naar robbert@kijkmijnhuis.nl of bel voor meer informatie naar 015-202 30 32. (Robbert is een ex-stagiair, dus vraag hem gerust hoe het hem hier is bevallen :))

Marketing

en je op de hoogte van de laatste ins- & outs op marketinggebied, ben jij van mening dat er altijd ruimte is tot verbetering en is Social Media helemaal jouw ding?
Wacht dan niet langer en stuur je motivatiebrief + CV naar merel@kijkmijnhuis.nl of bel naar 015-202 30 32 en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Design

Gaat je hart sneller kloppen van een website met mooie vormgeving, ben je grafisch ingesteld en heb jij kennis van bv. het Adobe Design pakket? Bij ons krijg je de vrijheid om (onder begeleiding) je eigen projecten op te pakken en zal je tijdens je stage meerdere projecten ook echt live zien gaan.
Lijkt dit je wel wat? Stuur dan je motivatiebrief & CV zo snel mogelijk naar ferdy@kijkmijnhuis.nl of bel naar 015-202 30 32 en wie weet staat een van jouw ontwerpen binnenkort online!

Development

Spreek jij naast Nederlands / Engels ook vloeiend PHP, HTML/CSS, Javascript (jQuery of Angular)? Ben je een perfectionist en schrikken complexe structuren jou niet af? Dan zijn wij opzoek naar jou! Solliciteer direct door je motivatiebrief + CV te mailen naar steven@kijkmijnhuis.nl of bel naar 015-202 30 32 en wij nemen contact met je op (enige kennis zoals HTML5/CSS3, LESS of frameworks natuurlijk ook vermelden. Je zult veel vrijheid krijgen om onderzoek te doen naar nieuwe technieken en ons helpen met het schrijven van bruikbare modules).