Contact met KijkMijnHuis

U vraagt, wij antwoorden

Vragen, opmerkingen of een klacht? Via onze helpdesk vindt u antwoord op alle veelgestelde vragen. Zit uw vraag hier niet tussen of wil u iets anders met ons delen? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Vind snel jouw antwoord

We hebben een overzicht van veel gestelde vragen samengesteld. Vaak vind je hier al het antwoord op jouw prangende vraag.

Adresgegevens

KijkMijnHuis B.V.
Burgwal 8B
2611 GJ Delft
Route en parkeren

KVK. 27304103
Tel. 015 – 202 30 32

  • Locatie KijkMijnHuis - Burgwal8B

  • Locatie KijkMijnHuis - Burgwal8B

Contactformulier

Laat ons je helpen

Omschrijf je vraag, opmerking of klacht kort en bondig, vul je persoonsgegevens in en wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen. Jouw persoonsgegevens verwerken wij om de gevraagde informatie toe te kunnen zenden of om je vraag of opmerking correct te kunnen behandelen. Zie voor meer informatie ons privacy statementVelden met een * zijn verplicht.


Maak je keuze met behulp van de tabbladen of via onderstaande links:

Contactformulier consumenten

Wil je ook een KijkMijnHuis of HelpMee site? Of wil je een vraag stellen die niet bij de veelgestelde vragen staat? Neem contact met ons op via het contactformulier voor consumenten.

Contactformulier makelaars

Meer informatie over KijkMijnHuis, HelpMee of de Verhuisservice? Of een vraag? Neem gerust contact met ons op middels het contactformulier voor makelaars.

Contactformulier overig

Geen consument of makelaar? Maar wel vragen over onze producten? Neem contact met ons op via het contactformulier overig.


Contactformulier voor consumentenContactformulier voor makelaars

Contactformulier overig